Dit is waar het allemaal om draait, volleybal! We hebben teams spelen op vrijwel alle niveaus. Hieronder vindt je de verschillende opties. Als je nog vragen hebt, neem een kijkje op ‘lid worden‘ of zie de ‘veelgestelde vragen‘.

Beginners
Er is een team voor iedereen die nog nooit gevolleybald heeft in zijn leven. Uiteraard zal er aandacht zijn voor het uitleggen van de regels en de basisprincipes van de scheidsrechters. Tijdens het eerste jaar zal dit team zich volledig concentreren op de trainingen. Er zal dan geen competitie gespeeld worden omdat het simpelweg niet leuk is om elke wedstrijd te verliezen.

Week competitie
Dit is de recreantencompetitie, waaraan momenteel zes teams deelnemen. De trainingen voor deze teams vinden plaats op maandag en donderdag en de thuiswedstrijden op dinsdagavond (zie ons trainingsschema voor meer details). De wedstrijden zijn tegen teams uit Maastricht en omgeving, die ongeveer op hetzelfde niveau spelen. Het seizoen loopt van september tot april.

Weekend competitie
Deze teams spelen hun wedstrijden in het weekend. Uiteraard is spelen in weekendteams  mogelijk op verschillende niveaus. We hebben 4 damesteams. Dames 1 en 2 spelen in de eerste klasse. Dames 3 speelt in de 2e klasse en dames 4 speelt in de derde klasse.
Fyrfad heeft ook 3 teams voor heren! Heren 1 speelt in de promotieklasse en Heren 2 in de tweede klasse. Heren 3 speelt derde klasse. 
De weekendteams trainen op maandag-, dinsdag-, en donderdagavond (zie ons trainingsschema voor meer details).

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment