In 1998 werd de Maastrichtse Studenten Volleybal Vereniging Fyrfad (M.S.V.V. Fyrfad) opgericht. Fyrfad is de enige studenten volleybal vereniging in de omgeving en sport en gezelligheid staan bij ons centraal.

De naam Fyrfad is gekozen vanwege zijn betekenis in het Oud-Deens, waarin het ‘aanvallen’ betekent. Dit past natuurlijk heel goed bij volleybal! In de eerste jaren had Fyrfad rond de 40 leden, maar dit aantal nam toe in de jaren die daarop volgden. Tegenwoordig heeft Fyrfad rond de 170 leden, waardoor het een van de grootste sportverenigingen van Maastricht is. De leden zijn verdeeld over teams met verschillende niveaus, van beginners tot gevorderde spelers. Daarbij kun je bij Fyrfad zowel recreatie volleybal als competitie spelen (ook wel de week- en de weekendteams genoemd). Er is de optie om wedstrijden op vrijdagavond te spelen of op zaterdag.

Naast het volleybal worden er ook talloze sociale activiteiten georganiseerd. Naast borrelen in onze stamkroeg Gabi’s Beer Bar houden we ons bezig met verschillende activiteiten zoals toernooien, het ledenweekend, walking dinners, feestjes en nog veel meer. Meer weten? Ga naar activiteiten.

Om de vereniging in goede banen te leiden en de vraag naar activiteiten bij te houden, kent Fyrfad een bestuur en meerdere commissies. Aan elk lid van Fyrfad wordt de mogelijkheid gegeven om plaats te nemen in een commissie of het bestuur, om ervaring op te doen op organisatorisch vlak en natuurlijk om meer betrokkenheid te voelen bij de vereniging! Voor meer informatie, ga naar commissies!

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment