In 2018 vierde M.S.V.V. Fyrfad haar 4e lustrum. Het was dus tijd voor niet één, niet twee, niet drie, maar vier feestjes! Verschillende commissies van Fyrfad hadden vier superleuke activiteiten ingepland om hun leden eens koninklijk te behandelen.

Het overkoepelende thema van het 4e lustrum is “Fyrfad Royal”.

Hieronder zie je welke activiteiten dit waren. 

Onder de Brug
Maaseik

Fyrfad Gala

De eerste Lustrum activiteit was een Lustrum Gala. Dit vond plaats op vrijdag 12 januari, een mooi begin van het nieuwe jaar. Met wat drankjes, dansjes en een ware Koning- en Koninginverkiezing was het een succesvol gala.

Maaseik Volleybalwedstrijd

Voor de tweede lustrumactiviteit hebben we op 20 januari met de vereniging een Liga Heren volleybalwedstrijd gekeken in Maaseik. We hebben beide ploegen hard aangemoedigd. Deze wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor de thuisspelende ploeg Noliko.

366024A.TIF
Cantus

Fancy Dinner

Op 20 maart was de derde lustrumactiviteit: een fancy dinner! In een heus kasteel bereidden de studenten van de hotelschool een heerlijk driegangendiner voor ons. 

Fyrfad Dag!

Op 14 april vierden we waar Fyrfad voor staat. Als eerste waren er thuiswedstrijden op deze zaterdag in UM Sports waar iedereen de wedstrijden kon komen kijken en hun mede Fyrfadleden kon aanmoedigen. Hierna hebben we de dag afgesloten met een heerlijke barbecue gevolgd door een legendarische cantus.