Wat is de WIE?

WIE is een afkorting voor Werkgroep Integratie Eerstejaars. Oftewel, het is een introductieperiode van 4 weken aan het begin van het collegejaar die bedoeld is om de eerstejaars zich thuis te laten voelen binnen Fyrfad. Maar ook de oudere terugkerende Fyrfadters zijn van de partij! Tijdens deze weken kunnen de nieuwe leden gemakkelijk kennismaken met Fyrfad en de leden.

Tijdens deze periode wordt er iedere dinsdag een leuke activiteit georganiseerd die altijd eindigt met een borrel in onze stamkroeg ‘Gabi’s Beer Bar’! De afgelopen jaren hebben we onder andere mogen deelnemen aan cycling dinners, een pubquiz, een buddy borrel, en een bierpong toernooi. Hierbij staat kennismaken met de andere Fyrfad leden centraal. De WIE periode wordt altijd afgesloten met de beruchte WIE-cantus, waarbij de nieuwe leden kennis leren maken met deze studententraditie bestaande uit het samen zingen en drinken van (heel veel) bier!

Tijdens de WIE-periode is uiteraard niks verplicht maar het is de ideale manier om andere leden te leren kennen en zo je tijd bij Fyrfad nog leuker te maken!

 

Het Thema

Het thema van de WIE verandert ieder jaar, en elk jaar zijn de activiteiten in dit thema georganiseerd. Met name de cantus is altijd een geweldig verkleedfeest! In 2017 was het thema Superheroes, dus had iedereen zijn beste superheldenkostuum uit de kast gehaald. Met het Rumble in the Jungle thema van 2016 was het iedere dinsdag weer een grote beestenboel, en met het International thema van 2015 was de grote verscheidenheid aan internationale gerechten tijdens de cycling dinner echt om te genieten. 

 

Mee doen?

Inschrijven kan elk jaar weer via de lijsten tijdens de Instuif of via de privé Fyrfad Facebook groep. Zit je nog niet in die Facebook groep maar ben je wel al lid van onze vereniging, stuur dan een mail naar activiteiten.coordinator@fyrfad.nl!

Heb je vragen aan de WIE commissie, stel ze aan een van onze commissieleden. Ze hebben tijdens de instuif en WIE activiteiten de rode Fyrfad Commissie shirts aan, dus kan je hen altijd makkelijk herkennen en aanspreken! Je kan ook altijd een mail te sturen naar wie@fyrfad.nl

 

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment