De INKOM, de introductieweek voor alle studenten die komen studeren in Maastricht wordt georganiseerd door de Werkgroep Inkom (www.inkom.nl). Tijdens deze week worden verschillende activiteiten en feesten georganiseerd zodat de aankomende studenten het bruisende studentenleven en de stad Maastricht goed leren kennen!

Fyrfad is elk jaar natuurlijk ook weer van de partij tijdens de INKOM, voor de geweldige feesten, de goede sfeer en de middagen in het zwembad. Daarnaast is de INKOM ook de tijd voor Fyrfad om volleyballers te vinden!

De intro-cie is de commissie die ervoor zorgt dat de Fyrfad-activiteiten georganiseerd worden, de promo klaar ligt en dat iedereen een onvergetelijke week tegemoet gaat!

De intro-cie, de helpers en de andere Fyrfadleden zijn te herkennen aan hun turquoise Fyrfad shirts en polo’s. Je zal ons dit jaar vinden tijdens de kroegentocht in onze stamkroeg Gabi’s Beer Bar, op het infofestival en natuurlijk tijdens het Sportsevent, waar je zelf een potje kan mee volleyballen met ons! Ook tijdens de feesten in het MECC zullen wij rondlopen!

DISCLAIMER: De Algemene Introductieweek van Maastricht, de INKOM, wordt georganiseerd door de Werkgroep INKOM namens de Maastricht University en Zuyd Hogeschool (www.inkom.nl). De Werkgroep INKOM is als organisatie verantwoordelijk voor het gehele INKOM programma.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment