Dit is waar het allemaal om draait, volleybal! We hebben teams spelen op vrijwel alle niveaus. Hieronder vindt je de verschillende opties. Als je nog vragen hebt, neem een kijkje op ‘lid worden‘ of zie de ‘veelgestelde vragen‘.

Beginners

Er is een team voor iedereen die nog nooit gevolleybald heeft in zijn leven. Uiteraard zal er aandacht zijn voor het uitleggen van de regels en de basisprincipes van de scheidsrechters. Tijdens het eerste jaar zal dit team zich volledig concentreren op de trainingen. Er zal dan geen competitie gespeeld worden omdat het simpelweg niet leuk is om elke wedstrijd te verliezen.

Week competitie
Dit is de recreantencompetitie, waaraan momenteel negen teams deelnemen. De trainingen voor deze teams vinden plaats op maandagavond en de thuiswedstrijden op vrijdaggavond. De wedstrijden zijn tegen teams uit Maastricht en omgeving, die ongeveer op hetzelfde niveau spelen. Het seizoen loopt van oktober tot april.

Weekend competitie
Deze teams zullen regelmatig spelen in het weekend. Uiteraard is spelen in weekendteams  mogelijk op verschillende niveaus. We hebben 4 damesteams. Dames 1 speelt in de eerste klasse. Na vorig jaar kampioen te zijn geworden, is Dames 2 gepromoveerd en speelt nu tweede klasse. Dames 3 en 4 spelen derde klasse.
Heren 1 is ook kampioen geworden afgelopen jaar en zal volgend jaar in de promotieklasse spelen. Ook Heren 2 is gepromoveerd, en zal in de tweede klasse gaan spelen. Vanaf dit jaar is er een derde herenteam bij gekomen, dit zal in de derde klasse gaan spelen.
De weekendteams trainen op maandagavond en sommige ook op woensdagavond.