Beste vrienden, leden, en oud-leden van Fyrfad, 

In 2018 viert M.S.V.V. Fyrfad haar 4e lustrum. Het is dus tijd voor niet één, niet twee, niet drie, maar vier feestjes! De Lustrum commissie van Fyrfad heeft vier superleuke activiteiten ingepland om haar leden eens koninklijk te behandelen.

Het overkoepelende thema van het 4e lustrum is “Fyrfad Royal”.

Hieronder zie je welke activiteiten dit zijn en door op het plaatje te klikken krijg je meer informatie over de activiteit. 

Fyrfad Gala

De eerste Lustrum activiteit was een Lustrum Gala. Dit vond plaats op vrijdag 12 januari, een mooi begin van het nieuwe jaar. De locatie lag op 10 minuten fietsen vanaf het Vrijthof. De futuristische architectuur en de elegante interieur design maakten dit de perfecte plek om het 20-jarig bestaan van Fyrfad te vieren. 

Maaseik Volleybalwedstrijd

Voor de tweede lustrumactiviteit hebben we op 20 januari met de vereniging een Liga Heren volleybalwedstrijd gekeken in Maaseik. Deze wedstrijd resulteerde in een 3-1 winst voor de thuisspelende ploeg Noliko.

Fancy Dinner

Trek op 20 maart je netste pak of mooiste jurk aan voor deze derde lustrumactiviteit, want Fyrfad organiseert een chique diner voor haar leden!

Fyrfad Dag!

Op 14 april vieren we waar Fyrfad voor staat. Als eerste zijn er thuiswedstrijden op deze zaterdag in UM Sports waar iedereen de wedstrijden kan komen kijken en je mede Fyrfadleden kan aanmoedigen, en hierna hebben we een heerlijke BBQ gevolgd door een legendarische cantus.