De kosten van het lidmaatschap worden elk jaar op de Algemene Leden Vergadering vastgelegd. Dit seizoen kost het lidmaatschap €79, waarbij het lidmaatschap van de Nevobo (de Nederlandse Volleybal bond) is inbegrepen. Dit lidmaatschap betekent dat je training krijgt van Fyrfad en dat je wedstrijden mag spelen in een van de teams van Fyrfad. Je kan ook voor een half jaar lid worden. Dit is van september tot december of van januari tot juni. Een halfjaar lidmaatschap kost €59,- en ook daar zit een lidmaatschap bij de Nevobo bij in. Naast je lidmaatschap bij Fyrfad, moet elk lid ook een lidmaatschap ‘Sports’ kopen bij UMsport. Prijzen zijn te vinden op de UMsport website.

Als je nog vragen hebt, kan je altijd mailen naar: members.coordinator@fyrfad.nl

Aanmelden:

Je wilt graag lid worden? Of ben je nog niet zeker? Train mee met onze gratis try-out trainingen! Daarna is er een optie om je officieel in te schrijven.

Afmelden:

Om je af te melden bij Fyrfad, moet je je lidmaatschap voor 20 juli opzeggen. Als je niet zeker weet of je volgend jaar lid blijft, is het beter om je voor 20 juli af te melden en je volgend jaar dan weer opnieuw in te schrijven. Het opzeggen van je lidmaatschap kan door een mail te sturen naar: mail@fyrfad.nl . Let er op dat de opzegging pas compleet is als je een bevestiging hebt ontvangen. Als je binnen twee weken geen bevestiging hebt ontvangen, stuur dan nog een keer een mail.