Het programma voor de WIE weken is bekend! 

WIE is een afkorting voor Werkgroep Integratie Eerstejaars. Oftewel, het is een introductie periode van 4 weken aan het begin van het academisch jaar die bedoeld zijn om de eerstejaars zich thuis te laten voelen binnen Fyrfad. Maar ook de oudere terugkerende Fyrfad’ers zijn van de partij! Tijdens deze weken kunnen de nieuwe leden gemakkelijk kennismaken met de Fyrfad en de leden.

Gedurende deze periode wordt er iedere dinsdag een leuke activiteit georganiseerd welke altijd eindigt met een borrel in onze stamkroeg ‘Gabi’s Beer Bar’! De afgelopen jaren hebben we onder andere mogen deelnemen aan walking dinners, een pubquiz, een buddy borrel, een dropping en een moordspel. Hierbij staat kennismaken met de andere Fyrfad leden centraal. De WIE periode wordt altijd afgesloten met de beruchte WIE-cantus, waarbij de nieuwe leden kennis leren maken met deze studententraditie bestaande uit het samen zingen en drinken van (heel veel) bier!

Tijdens de WIE-periode is uiteraard niks verplicht maar het is dé ideale manier om andere leden te leren kennen en zo je tijd bij Fyrfad nog leuker te maken!

Het programma:

Het thema van de WIE dit jaar is ‘Rumble in the Jungle’, dus bereid je voor op een wilde safari! Vergeet niet je WIE “Big 5 Stempelkaart” mee te nemen naar elke activiteit om punten te verdienen voor de Fyrbattle!

Dinsdag 20 september: Fox Hunt
Heb jij het geheugen van een olifant? Ben jij de koning van de jungle als het op speurtochten aan komt? Gebruik je dierlijk brein om raadsels op te lossen, en win zo prijzen waar je alleen over zou kunnen dromen!

Zet je beste pootje voor en kom nar Gabi’s Beer Bar om 20:00

  • Inschrijven kan via de lijsten tijdens de Instuif or door ons een mail te sturen naar to wie@fyrfad.nl

Dinsdag 27 september: Walking Dinner
Deze activiteit is ieder jaar weer een groot success. Op deze avond ga je op visite bij andere Fyrfad-leden in tweetallen voor verschillende delen van een diner. Op de ene locatie krijg je een lekker voorgerecht, en dan ga je door naar de volgende locatie voor het hoofdgerecht. Uiteindelijk komt iedereen samen in Gabi’s Beer Bar voor een heelijk dessert dat wordt verzorgd door de dames van Voramus. Het voorgerecht begint rond 19:00. Vergeet je niet in te schrijven!

  • Inschrijven is alleen mogelijk via de laptops die op de Instuif aanwezig zijn.

Dinsdag 4 october: Quiz Night
Ben jij het slimste dier op aarde met een IQ van 200+? Zo ja, wat ben je hier dan aan het doen?! Ga eens klimaatverandering oplossen!

Als jij denkt dat jij als student een functionerend stel hersenhelften hebt, kom dan vooral naar deze leuke quiz night, waar veel verassende vragen aan bod komen. Er worden teams gemaakt die tegen elkaar strijden voor de hoofdprijs. Het begint om 21:00 in Gabi’s Beer Bar.

  • Inschrijven kan via de lijsten tijdens de Instuif or door ons een mail te sturen naar to wie@fyrfad.nl

Dinsdag 11 oktober: Feestbeesten Cantus!
Voel jij je als een feestbeest?! Kom dan naar de grootste en de laatste activiteit van de WIE. Zelfs als je nog nooit een Cantus hebt meegemaakt, naar deze moet je zeker komen! Tijdens de Cantus zullen we het ene na het andere bekende liedje zingen, de songtekst zal worden verstrekt in een Cantusboekje. Voor een vaste prijs kan je drinken zoveel als je wilt. De ‘Praeses’ en de ‘Strafmeester’ zullen de Cantus gaan leiden. Zorg ervoor dat je je snel inschrijft, want Vol=Vol en deze geweldige en onvergetelijke activiteit wil je niet missen! P.S. vergeet je niet te verkleden als feestbeest, anders zul je de consequenties zelf moeten ervaren…

  • Inschrijven kan alleen via de lijsten tijdens de Instuif

WIE 3

WIE 4

WIE 2 WIE 1